disaini_maja_nitus.jpg

Eesti disain söidab Saarele!
Eesti Disaini Maja avab disaininurga Kuressaares.

Pakume võimalust näha ja soetada säravate Eesti disainerite loomingut ka Saaremaal. Tootevalikus võib leida väikeseid sisustusaksessuaare, ehteid, valgusteid, kui ka rõivaesemeid. Esindatud on: Stella Soomlais, Monika Järg, Ene Raud, Piret Loog, Ivo Nikkolo, Kairi Lentsius, Reet Aus, Inga Koppel, Tarmo Luisk, Tarvo Porroson, Julia–Maria Künnap, Kerttu Laane, Tõnis Vellama jne.


EESTI DISAINI MAJA on 2010. aastal disainerite liidu poolt loodud loominguline keskkond Kalasadamas arhitekt Johansoni poolt projekteeritud kaunis peakivimajas, kus on sisse seadnud ennast mitmed disainistuudiod (Stella Soomlais, Reet Aus jt), disainigalerii, Eesti Disainerite Liidu ja Disainiöö esindus ning kohvik Klaus. Disain on toodud inimestele lähemale, see on seoseid tekitav, loomulik, käegakatsutav. Kvaliteetne ja isikupärane tootevalik aitab täita külastajate emotsionaalseid unistusi ja ratsionaalseid vajadusi.

Eesti Disaini Maja Galerii on Eesti Disainerite Liidu ametlik showroom, mis esindab väljapaistvat Eesti tootedisaini, sisustusaksessuaaridest moeni. EDM Galerii tahe on teha Eesti disaini nähtavaks ning pakkuda silma- ja osturõõmu nii kohalikele kui ka välismaa külastajatele. EDMGalerii on platvormiks Eesti autoridisainile, edendades toodete promo ning müüki Eestis ja väljaspool.

Eesti Disaini Maja on kasvamas kohaks, mis seob omavahel erinevate valdkondade ja pädevustega disainereid, pakub lahendusi teenusedisaini sugemetega tooteideedele ning algatab tootearendusprotsesse, kus kohtuvad disainerid ja ettevõtjad.

Eesti Disaini Maja
Kalasadama 8, Tallinn